torsdag 1 januari 2009

Frisk igen

Jaha, då var Victor frisk igen, då. Han har sviter kvar från igår, då han drack väldigt dåligt, men annars är han pigg och glad (och snorig) idag. Han hade hög feber inatt och fick Alvedon vid 4-tiden, men efter det har han varit feberfri (eller så gott som i alla fall). Så typiskt att han bara var sjuk över nyårsafton. Bara för att vi hade planerat att åka bort. Nu blev jag och Victor hemma själva, medan resten av familjen fick åka iväg till vänner. De kom hem igen vid 23:20 ungefär och firade tolvslaget med oss.
Vi tittade på fyrverkerier, och som vanligt tyckte Victor att det lät alldeles för mycket (han ogillar höga ljud väldigt mycket), men han fascinerades av de fina färgerna väldigt mycket.

Vid 1-tiden var alla nerbäddade i sina sängar och sedan tog vi sovmorgon allihop!
Hoppas ni alla hade en riktigt härlig nyårsafton och fick en bra start på det nya året!

Pussen & Kramen
/Ango

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en mysig nyårsafton ändå! Skönt att han mår bättre! Kram Anna!

Unknown sa...

Skönt att han är piggare nu och att ni ändå verkar ha haft en bra nyårsafton!

Mamma J sa...

Åh, en nyårsafton i min smak. Ja, kanske inte sjukdomen då - men det där med mys på få människors hand, eller hur man skall säga :)!

Skönt att höra att han mår bättre nu också!

Ango sa...

AnnaK:
Det blev en mysig nyårsafton trots allt. Eftersom Victor mådde bättre så orkade han också titta på fyrverkerierna.

Milla:
Det var en konstig "sjuka" han hade. Jättehög feber i 12 timmar och sedan ingenting... Typiskt barn att få så i och för sig!
Nyårsafton blev riktigt mysig ändå.

Mamma J:
Det ÄR skönt att bara slappa i soffan och slippa känna att man "måste" vara trevlig, rolig och social ;). En nyårsafton i myskläder är helt i min stil.

Kram
/Ango

Populära inlägg