söndag 4 januari 2009

Ok, då kör vi


beredskap för magsjuka. Paulina har precis kräkts rejält, så det är bara att förvänta sig det värsta.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Hej
Ni har mycket snö ser jag. Vi har med en massa snö här i Örebro.

Mvh
Katarina

Anonym sa...

Å, krya på er stackare. Men man kan kräkas av feber, man kan kräkas av feber. Upprepa detta som ett mantar så ska det gå bra hoppas vi! :):) Kram!

Ango sa...

Katarina:
Kul att se dig igen! Vad stora barnen har blivit (kikade i din blogg).
Härligt med mycket snö hos er också!

AnnaK:
Jag försöker intala mig att hon bara kräktes av febern. Tyvärr har även andra dottern mått illa, men hon har inte kräkts, och hon har mått illa sedan hon insjuknade igår.
Paulina har inte kräkts mer, men hon är däckad. Hon har feber och klagar på att hon har så ont i huvudet att hon inte ser ordentligt. Ska avvakta lite och se, annars vill jag konsultera vården för att se att det inte är något allvarligare.

Kram
/Ango

Anonym sa...

Oh, stackars liten, hoppas hon blir frisk snart, magsjuka är en mardröm

Ango sa...

Ullis:
Hon är ganska dålig faktiskt, men hon har en tendens att bli det när hon får feber. Hon är ju så tunn, så hennes kropp orkar inte riktigt med febern. Försöker få henne att dricka vatten i alla fall, och det har hon gjort (hon har väl fått i sig någon halvliter sammanlagt idag, och det är ok). Just nu sover hon och Roger på varsin soffa medan Victor och Simone ligger i Victors säng och kollar på film, och så sitter jag vid datorn ;).

Skulle kika in på din blogg, och passa på och lägga in den bland mina favoriter som jag inte tagit mig för att fixa förut, men lyckades radera mailet med adressen till bloggen, och jag hittar den inte cachen heller (trots att jag VET att jag var inne för några dagar sedan *suck*). Vill du maila över den igen? a-c.tibblin@telia.com

Kram
/Ango

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Ånej.....
Krya på er å ja hoppas ni andra slipper!!

Gott nytt!!

Kramar

Populära inlägg