torsdag 8 oktober 2009

022 nästa

Igår skulle MC:n köras till Västerås för vinterförvaring. I stormen åkte maken MC:n och jag körde bilen, för att kunna få med maken hem.
Paulina tränar ju-jutsu på onsdagskvällar, så vi skulle plocka upp henne på hemvägen (hon åkte med sin bästis in till träningen). När vi lämnat MC:n och handlat visade det sig att vi var lite tidiga. Paulina slutade kl 19, och vi tänkte kolla på träningen, men de hade inte ens börjat träna ännu, så istället för att stå och vänta utanför dojon, åkte vi omkring på parkeringar och kollade reg.nummer (kan se framför mig hur tanterna började bli nervösa och fippla med telefonerna för att meddela polisen att en mystisk blå minibuss åkte omkring på parkeringarna i den lilla staden, och tittade på reg.nummer). Hittade då 021, så nu är det 022 som gäller!
Maken skulle ha 040, men den hittade han inte. Däremot hittade jag den imorse. Maken insåg att han inte skulle hinna skjutsa barnen eftersom de drog ut på tiden. Han frågade då om jag kunde skjutsa allihop. Visst, sa jag. Vi sa då att jag skulle få se 040 eftersom den ofta står parkerad utanför dagis, vid det äldreboende som ligger mittemot...och självklart gjorde den det idag också!

Pussen & Kramen
/Ango

2 kommentarer:

Mamma J sa...

Men, är inte DET fusk då? Att du ser ÅT honom. Måste man inte personligen?

//Platespottingpolisen ;-)

Ango sa...

Jodå, det är fusk! Nu kan jag bara reta honom med att han skulle skjutsat barnen så hade han sett den. Han får ju inte räkna med den ;).

Populära inlägg