torsdag 22 oktober 2009

Lycklig son!

Innebandyfeber har drabbat vår familj. Det är bara jag och Paulina som är helt anti mot denna tråksport! Ena bonussonen spelar i kommunens A-lag, maken älskar sporten, vilket även Victor gör. Nu har Simone börjat spela i ett tjejlag också.
Igår var Simone på träning, och när jag hämtade upp henne, maken och Victor efter att ha skjutsat Paulina till ju-jutsun, berättade maken att Victor ska få börja spela i det killag som tränar på torsdagseftermiddagar. Det är killar födda -02/-03 som tränar då, och Victor (som är -04:a) ska få vara med där. Gissa om han är överlycklig! Direkt när han kom hem igår sa han att han skulle packa kläder och sånt som han ska ha på träningen ;-).
Nu måste jag sticka iväg idag och köpa gympaskor till honom, för han har inga som han kan ha och träna i inne. Det ska bli kul att se vad han säger efter kvällens träning!

Pussen & Kramen
/Ango

2 kommentarer:

Mamma J sa...

Heja Victor!

Ango sa...

Mamma J:
Har var jättelycklig när han kom hem! 3 gamla dagiskompisar (som nu går i f-klass) var med i laget också. R berättade att Victor inte hade några problem att hänga med. Han har väldigt bra bollkontroll och var den enda som klarade vissa övningar utan att tappa bollen. Kul att det gick bra, och nu är han laddad för nästa träning...com ligger ALLDELES för långt fram. En hel vecka bort ;).

Populära inlägg