onsdag 21 oktober 2009

"Du ser så fräsch ut",

fick jag höra av en annan mamma igår. Det värmer väldigt mycket, speciellt när man inte känner sig speciellt fräsch...
En av "fröknarna" på Victors dagis har flera gånger sagt: "Du är så vacker nu, det strålar verkligen om dig". Jag förstår inte vad de ser som jag inte ser ;). Jag känner mig varken fräsch eller vacker...nej, inte ens som om det skulle stråla om mig ;). Jag känner mig mest som en flåsande val.
Kanske är det för att min foglossning lyssnat på mina böner och inte plågar mig hela tiden? Kanske för att jag slipper känna av min ischias dagligen? Kanske för att min hy är ovanligt "normal" under den här graviditeten? Kanske för att jag känner mig ganska tillfreds med graviditeten just nu?
Det här är första graviditeten då krämporna finns, men oftast lyser med sin frånvaro. Jag är förvånad över hur sällan jag känner av dem (visst finns det dagar då de är hemska, men de dagarna är få). Jag känner mig ofta ganska "ogravid" kroppsmässigt, även om magen och bebisens signaler inifrån säger annorlunda (den är ganska livlig kan man säga). Kanske är det därför jag ser så "vacker" och "fräsch" ut? Glad blir jag av att få höra det i alla fall, speciellt de dagarna när jag känner att jag lever minst upp till komplimangerna!

Pussen & Kramen
/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg