fredag 23 oktober 2009

Fredag ännu en gång!

Då var det fredag igen, och det känns faktiskt som om det bara var två dagar sedan jag skrev det senast! Den här fredagen innebär också att höstlovet står runt knuten. Jätteskönt att slippa gå upp tidigt varje morgon i några dagar!
Dagen idag betyder att jag ska skriva en hemtenta i kriminologi. Den ska inte vara inlämnad förrän den 2:e november, men eftersom det är höstlov nästa vecka så är det bra att få den gjord nu.
Ikväll är det Idol, och det kommer vi titta på i vanlig ordning såklart. Innan det ska hemmagjord pizza göras och avnjutas. Ska iväg och handla lite till det efter lunch tänkte jag.

På söndag är det dags att ställa om klockan till vintertid igen. Klockan ska ställas tillbaka 1 timme (tänk: "På våren ställs grillen FRAM, på hösten ställs grillen TILLBAKA, så kommer du ihåg vilket håll klockan ska ändras varje gång), så vi får en extra timme på söndagmorgonen. Efter det är det bara att konstatera att vintern står startredo. Förhoppningsvis kommer det lite snö så småningom också!

Pussen & Kramen
/Ango

2 kommentarer:

Mamma J sa...

Tack för påminnelsen, Ango! Det där glömmer vi jämt.

Vår fredag verkar bli rätt likadan som er. Iallafall framåt kvällningen - för vi skall göra hem-pizza och se Idol, vi också :-).

Ango sa...

Mamma J:
Kul med fler som bryter "tacotrenden" ;). Hem-pizza är ju så gott!
Hoppas ni får en mysig kväll!

Populära inlägg