måndag 2 mars 2009

Mer medicin

Det blev mer mediciner för Victor. Förmodligen är det astma istället, vilket vi också diskuterat tidigare men är för insnöade på kruppen... Nu fick vi Ventoline- och Pulmicortspray som ska användas dagligen i 2 veckor, sedan ett återbesök och har han blivit markant bättre så får han "förkylningsastma" inskrivet i journalen...
Eftersom Victor varit hemma idag har det inte blivit så mycket pluggande (med andra ord ingenting). Vi åkte en sväng till Överskottsbolaget och köpte tvålfat och lite krokar till badrummen. Lunchen intogs på lokala pizzerian där Victor åt nuggets och pommes och jag festade till på en tonfisksallad. Glass till efterrätt och så lite nya filmer fyndade på Ica (3 DVD för bara 99:-) och nya lånefilmer från bibblan. Nu sitter Victor och tittar på en film med "Barnens favoriter", en sån där med en massa olika kortfilmer (Byggare Bob, Jasper pingvin, Meckar Micke, Pettson och Findus m.fl.).

Fick lite nya böcker idag. Två som jag hade beställt från Cdon.com och en bok från Ordfront förlag som är ett recensionsexemplar av en bok som släpps den 20:e. "700 dagar i Bagdad" heter boken och är en repotagebok av Laura Macdissi. Den ska jag snart sätta tänderna i, för den verkar vara väldigt bra, men ni får inte läsa om den förrän den 20:e som sagt, då det är första recensionsdatumet!

Pussen & Kramen
/Ango

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas att han kryar på sig nu!

Anonym sa...

Men lille gubben! Krya på! Hoppas katterna håller dig friska också! Kram!

Mamma J sa...

Åååh, vad tröttsamt att det aldrig aldrig blir bättre. Det känns lite dubbelt att önska att han blir bättre nu, för det känns som att man önskar honom förkylningsastma då... Fast iofs, det går ju att medicinera och växer bort. Så. Hellre det än att gå omkring och vara sådan här så länge. Så ok då. Hoppas att han snart mår bättre!

Ango sa...

Milla:
Idag är Victor riktigt pigg igen! Tack vare nya medicinen!

Anna K:
Victor har fart runt som en galning idag. Säkert lycklig över att slippa få andnöd varje gång han leker...
Katterna verkar också bättre. Gammelkatten är fortfarande hängig, men hon kryar på sig i alla fall.

Mamma J:
Ja, just nu känns faktiskt förkylningsastma som en befrielse. Får han den diagnosen VET vi ju vad som är fel och hur vi ska lindra det. Båda tjejerna hade det när de var mindre. Paulina väldigt lindrigt och Simone en relativt tuff variant, men för dem var det borta när de var ca 3 år. Victor går i pappas fotspår istället (han har ju astma) och fixar förkylningsastma lite senare än syrrorna ;).
Nu har han fått sina astmasprayer 2 ggr och han är MYCKET bättre redan! Idag har han kunnat fara runt och leka hela dagen utan att bli anfådd en enda gång. Vilken befrielse för honom!

Kram
/Ango

Populära inlägg