tisdag 17 mars 2009

Ledsen kille

Pratade precis med maken och Victor. De kanske får komma hem idag. De har lyckats få ner febern, och nu på morgonen var han feberfri (igår när de kom in hade han 38,7 trots alvedon, senare hade han 39,6 och fick ipren så det gick ner till 39...).
Victor har inhalerat var 3:e timme hela natten, ja ända sedan de kom in igår, och han är bättre. Frågan är om han får med sig ny medicin hem, eller om vi kommer ha kvar ventolinsprayen hemma också (den passar dåligt i nebunetten, och han får inte i sig ordentligt om man inte använder nebunetten).
Pratade med Victor och hans mammasjuka slog till med full kraft. Han vill INTE vara på sjukhuset med pappa, han vill hem till mamma, så han blev jätteledsen...och DET skär i mammahjärtat. Jag vet ju att han har det bra med pappa också, men det skär i mammahjärtat i alla fall. Jaja, vi får se om de kommer hem på dan idag, eller om jag ska in och lösa av maken eftersom han har en läkartid själv idag, men på ett annat sjukhus 4,5 mil från sjukhuset de är på nu.

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg