söndag 28 februari 2010

Att sitta i babysittern


har blivit en favorit. Trots att han var lite sur och kinkig så funkade det bra att sitta på här.

2 kommentarer:

Fia sa...

Skönt att höra att det inte bara är min kille som är tjurig. Han har inte sovit ordentligt på en vecka och äter och äter och äter och äter lite till... Fattar inte vart det tar vägen??? Han har ätit fyra timmar från bröstet och sen slukat en flaska på 150ml för att en timme senare vara hungrig igen?!?!?!
När man ammar är det lite för lätt att tro eller snarare misstro ens förmåga att föda sitt barn. Jag är iaf sån och blir ivrigt påbackad i den tron från kreti och pleti:( Inte blir det bättre när han är missnöjd och inte heller rusar upp för kurvorna för då heter det ju på en gång att han får för lite*arg!*.
Ännu mer sur blev jag efter att mjölken rann till ordentligt häromdagen efter massor med timmar av ammande och så dagen efter kommer mensen!!!! Vet du vad det innebär??? Det innebär att mängden minskar hur mkt som helst. Nu har jag återigen suttit och ammat i timtal och däremellen haft en skrikande bebis:( Ibland önskar jag att jag kunde ge upp amningen och bara flaska men jag är både för envis och lat;)
Skönt att Axel går upp som han ska nu!
Kram

Ango sa...

Fia:
Vad det är jobbigt att höra alla "råd" och "tips" och få all "hjälp" från alla "förstå-sig-påare". Även om man vet själv exakt vad som är fel och hur man ska göra för att rätta till det så ska andra ändå vara där och berätta hur det ska vara! Blir så trött på sånt! Ingen av oss är ju någon ung, osäker förstagångsmamma. Vi kan garanterat lösa problemen som dyker upp, och skulle vi inte det så vet vi var vi kan få hjälp!
Men vad typiskt med mensen! Jag bara väntar på att den ska dyka upp här. Jag ammar ju inte något alls längre så den dyker väl upp när som helst nu!

Populära inlägg