onsdag 10 december 2008

Vi har pysslat.


Vi pysslade mest av alla, det var ju gratis liksom. 4 stora snögubbar av flirtkulor, 2 luciatåg, 6 disktrasor, 2 vaxljus, 2 marmorerade stearinljus, 1 dekorerad miniklädnypa, 2 ljuslyktor, 3 småtomtar, 1 liten Lucia, 2 ståltrådshjärtan med röda träpärlor och 3 smällkarameller. Det var ju gratis som sagt. Jättekul var det! Extra kul är det att personalen på Öppna förskolan fortfarande kommer ihåg oss. Visserligen träffas vi någon gång då och då, och i vår pyttekommun är det liksom bara ÖF som finns när man är föräldraledig så man hakar på det mesta de gör, och de gör mycket skoj för barnen med utflykter och pyssel och lekar när det är skollov t ex. På höstloven kan barnen vara där hela dagarna istället för på fritids t ex. Man får betala lunch och eftermiddagsfrukt (kostar 15:-/dag).Kul omväxling till fritids, även om vi ännu inte testat på det eftersom man måste gå i minst 3:an för att få vara där själv. Nästa år kanske Paulina vill testa på det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Öppna förskolan är bra grejjer! Vi huserade där i ca 4 år och trivdes utmärkt. Vilket fint pyssel ni gjort!!

Ango sa...

Visst är det bra grejjer?! Konstigt nog gick jag inte där när tjejerna var små, men när Victor var bebis gick vi på babyrytmik på ÖF. Dessutom var vi där varje vecka. Superkul! Nu är ju ungarna så stora att det inte blir något ÖF längre, annat än om det är något speciellt som igår då.
De har underbart pyssel på ÖF. De snålar inte om man säger så. Dessutom är ledarna toppen så man har inga problem att fixa pysslet precis ;).

Kram
/Ango

Populära inlägg