torsdag 18 december 2008

Nu är det jullov

Nu har jag och Victor varit och lämnat saffransskorporna till dagis. Personalen blev jätteglad och tyckte det var så roligt att jag alltid kom med något nytt gott som de inte smakat förut. De skulle ha "personalmys" ikväll så skorporna skulle avnjutas då. Det roliga var att den ena fröken, M, berättade att hon precis idag hade skrivit av ett recept på saffransskorpor som hon skulle baka. Jag frågade om det var Leila Lindholms, och det var det, så nu fick hon ju smaka dem också.

Efter att ha sagt God Jul till personalen på dagis gick vi iväg till fritids för att hämta en tjejtrio bestående av Paulina, Simone och Paulinas kompis, M, som skulle följa med oss hem idag.
Tjejerna hade massor att berätta om dagen, då de bara sett på film, pysslat, fikat, ätit julbord och haft besök av tomten.
Paulina och hennes kompis, M, hade varsin godispåse som de fått av sin fröken. I den hade de också fått varsin liten lyckotomte.
Simone hade också fått godis av sin fröken, och en tomte av jultomten som kom på besök efter maten.

På väg till dagis snubblade Victor vid något av sina Spindelmannen-hopp och ramlade. Det gjorde ont på knäna såklart, men efter en stund var det bra igen.
När vi kom hem kollade han sitt knä och såg ett knapphålsstort sår... Jösses, gossen kan inte gå nu. Han har satt på ett plåster, storlek mini, och sitter på golvet och drar sig fram på händerna eftersom han inte kan gå. Jag har frågat om vi kanske skulle fixa en rullstol till honom, och det tyckte han faktiskt var en bra idé... Pojkar!

Nu ska jag hjälpa Paulina och M som bestämt sig för att pyssla!

Pussen & Kramen
/Ango

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt med jullov, vi började också vårt i dag. Har nu klätt Disneygranen och den tindrar så fint.:) Funderar på köpemat och kanske koka en sats knäck. Myyysigt! Kram!

Mamma J sa...

Hahahaha! Victor, då!

Populära inlägg