fredag 19 december 2008

Mysdag

Efter julavslutningen i kyrkan idag har vi inte gjort något speciellt. Hämtade ut alla jultidningar (ja, jag veeeet vi är jättesena med dem i år) och har fixat iordning alla beställningar och levererat de flesta. Plockade undan det som skulle bli julklappar till barnen också. Dels var det premier som de inte vet om att de fått som kommer bli julklappar; en radiostyrd bil till Victor, ett Idol karaoke till Paulina och en walkie talkie till Simone (det har hon tjatat om). Jag hade också beställt en kalender med "Sveriges snyggaste killar" med bl a Ola (Paulinas älskling nummer 1) i som Paulina ska få i julklapp. Det var även ett Disney DVD-spel till Simone. Redan nu fick tjejerna varsitt sett med "Gör egna kort" och Victor fick en pysselbok och kritor med Disneys Bilar.
Tjejerna fick också Sims 2 deluxe för att de sålt jultidningar och det har de suttit och spelat nu!
Nu väntar vi på att klockan ska gå och att Paulinas bästa kompis, E, kommer och så ska jag och alla 4 barn gå på bio och se Lasse-Maja och kameleontens hämnd, som har premiär idag. För Victor är det faktiskt premiär på bio.
Efter bion är det hem och slappa, och lyssna på 3 fnittrande tjejer. Paulinas bästis ska nämligen sova över inatt så det kommer att bli fnissigt värre ikväll!

Pussen & Kramen
/Ango

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysigt det låter! :)

Populära inlägg