lördag 27 december 2008

Lugnet har lagt sig

Jag är ensam hemma! Smaka på det: E-N-S-A-M. Ensam = tystnad. Tystnad = UNDERBART!
Maken tog bonussonen, Paulina och Victor och åkte för att handla. Simone skulle hem till en kompis, så det blev bara jag kvar!!!
Passar på att lyssna lite på en talbok på datorn, något jag int ehar kunnat göra nu när hela familjen har varit hemma. Förhoppningsvis dröjer det ett tag innan de kommer hem ;).

Pussen & Kramen
/Ango

4 kommentarer:

Mamma J sa...

Åh, så skönt!

Har läst ikapp lite nu och ser att ni också har haft det bra under helgen! Låter toppen!

Men, allra bäst lät det där med ENSAM och HELT TYST.. Det vore något det efter att ha varit en väldig massa folk på liten yta under en tid nu.... Framför allt de 5 barnen och de två hundarna har gjort ljudnivån till något som säkert skulle klassas som hälsovådligt om en inspektör kommit förbi...

Ango sa...

Det var helt underbart att vara ensam hemma. Även om jag ofta är det, dagtid, så kändes det extra lyxigt nu när alla har varit hemma samtidigt i 1 vecka (det känns som en månad ungefär), och speciellt efter julhelgen då det blir extra mycket folk båda hemma och borta. Som du säger blir ljudnivån lite magstark emellanåt, och jag kan tänka mig att det blev det hos er med hundar och barn på liten yta ;).

Kram
/Ango

enAnnan sa...

Hoppas du njöt ordentligt av det! Ibland är det verkligen skönt..

Kramar

Unknown sa...

Lyx att få vara hemma ensam ibland. Hoppas att du hade ro att njuta av det!

Populära inlägg