lördag 13 december 2008

Lucia på dagis

Igår började Luciafirandet så smått och det startades med Lucia på Victors dagis. I år har man slagit ihop två avdelningar till en enda avdelning som nu är en 1-5-avdelning. Jätteroligt såklart, men eftersom lokalerna inte är ombyggda innebär det att det inte går att ha alla barn och föräldrar tillsammans någon annanstans än utomhus. Luciatåget skulle alltså bli ute, och som tur var hade det kommit snö så det var riktigt jullikt. Det som var mindre roligt var att det snöade ymnigt så det blev väldigt blött att vara ute.
Vädret till trots så gick Luciatåget väldigt bra och barnen var givetvisväldigt duktiga. Victor var tomte och så här såg det ut:





Lucian med rosa mössa är Victors stora kärlek, T, som är den enda tjejen som han ska bjuda på sitt kalas i sommar ;). Gulleplutten!


Pussen & Kramen
/Ango

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad mysigt ändå med ett uteluciatåg! Så han är förälskad, lille gubben! Det är ju så sött. :)

Unknown sa...

Mysigt med Lucia ute och roligt att ni fick snö lagom till det också.

Ango sa...

AnnaK:
Det är jättemysigt med uteluciatåg, men det hade varit mysigare om det inte hade snöat en massa blötsnö ;).
Ja, han är kär. T är 1 år äldre än honom, och Simone leker med henne ibland (Simone är 1 år äldre än T). Gissa om Victor är med och leker med tjejerna då ;).

Milla:
Jättehärligt med Lucia ute (bortsett från blötsnön som föll) och underbart med massor av alldeles vit nysnö. Idag håller den på att töa bort, tyvärr eftersom vi imorgon ska se på ännu ett uteluciatåg; Simones klass.

Kram
/Ango

Anonym sa...

Åh vad jag längat tillbaka dit!

Populära inlägg