onsdag 17 december 2008

Kväll


Det har blivit kväll igen. Jag har sagt god natt till ungarna och ska nu sätta mig i soffan och bara slappa. Har bakat saffransskorpor idag, som ska med till dagis och fritids imorgon. Victor ska vara ledig imorgon och tjuvstarta jullovet, men vi ska gå förbi dagis och lämna skorporna ändå. Nu är det slappa som gäller.

6 kommentarer:

Mamma J sa...

Åh, jag har inte köpt något till dagis... Det har liksom fallit bort ur mitt minne helt... I skolan har vi skramlat. På dagis - blev det visst ingen insamling... Kan kanske bero på att många alltid väntar på att undertecknad skall ta tag i det. Och oops det hade hon visst inte gjort :(

Få se vad jag hinner fixa imorgon.

Anonym sa...

Blev skorporna bra? Jag har fått jättemånga uppskattande kommentarer om mina på dagis! Ha en mysig kväll, kram!

Anonym sa...

Tack för din kommentar i min blogg. Det värmde.

Ja, det är tufft att fira jul när det fattas en person man älskar. Jag förlorade också min pappa. Han tog sitt liv när han var 45 år och jag 22. Och nu har mina egna barn förlorat sin pappa. Det är tufft.

Ha en skön jul och många kramar till dig från

Carina Persson

Ango sa...

Mamma J:
Under mina år som "dagismamma" har vi aldrig haft någon insamling. Någon gång har jag och en annan mamma gått ihop och köpt (det var när våra barn slutade på en avdelning). Jag brukar alltid baka något annars. Till i somras hade jag precis köpt Lilas bok Piece of cake, och tjejerna fick välja fritt ur boken. Paulina valde två sorters cupcake (choklad och hallon) medan Simone valde en Citron- och hallonmarängpaj. Jag har även haft äpplepajer, rabarberpajer, glasstårta av vit choklad och hallon och en massa annat.
I år blev det bara saffransskorpor. Höll på att glömma det helt jag också.
I Paulinas klass har klassföräldrarna hand om present till läraren. Alla föräldrar sätter in 50:-/termin på klasskontot, och så går det till presenter till lärarna (skönt att slippa tänka på det).

AnnaK:
Skorporna blev kanon! Familjen gillade dem i alla fall!
På dagis och fritids är de så vana vid att jag alltid vid avslutningarna kommer med något hembakat och jag har strött recept omkring mig på det jag bakat. Förhoppningsvis gillar de skorporna lika mycket som det andra de har fått.

Kram
/Ango

Boktokig Eva Boström sa...

Tack för besöket hos mig! Nä, kaffechoklad är verkligen inte gott! Därmeot låter det jättegott med saffransskorpor!!! Lägg gärna ut receptet! :)

enAnnan sa...

Se i min blogg vad jag lämnade imorse. :)
Mmm saffranssorpor låter jättegott juh! Och vilken fin ljusstake.

Kramar

Populära inlägg