lördag 13 december 2008

Grattis älskade Paulina, och grattis Kevin!

Idag fyller familjens alldeles egna Lucia, Paulina, 8 år. Morgonen började med paketöppning såklart. Kläder, böcker, Bratzdocka, badlakan, lakanset och spargris fanns det. Ikväll blir det mer firande när farmor & farfar, faster med familj och farbror kommer hit och firar.
Förra helgen fick hon paket från mormor och gammelmormor, och då fick hon spel, godis och pengar.

Kevin, vann...SÅKLART! Hade Alice vunnit hade jag faktiskt blivit förvånad. Hon har en mycket bra röst, men jag saknar gnistan hos henne. Ge henne några år att mogna som artist så kommer hon att vara kanonbra även på scenen.
Kevins glädje var så otroligt äkta! Jag beundrar denne gosse som flyttat från Malta, solen och värmen, till Arvidsjaour, snön och kylan, för kärleken. Först flytten för exakt 1 år sedan, sedan miljöombytet som heter duga, men jösses vad han har anpassat sig och gett oss svenskar något att njuta av.
Jag tror att Kevin blir den första Idolvinnaren som kommer bli större än tvåan, vilket är det vanliga annars (tidigare har det alltid gått bättre för tvåan än ettan).


Pussen & Kramen
/Ango

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, grattis till dagens finaste lucia!! Kram!

Ango sa...

Tack tack!

Kram
/Ango

Ullis sa...

Stort grattis skciarar vi här ifrån Västerås. Hoppas födelsedagen blir till belåtenhet.
Ullis och Pontus

Ango sa...

Ullis:
Tack tack! Hon fick kläder och pengar av släkten; exakt vad en 8-åring vill ha ;). Nu räknade hon ihop att hon har 650:- som hon ska shoppa för på årets julrea ;).

Kram
/Ango

Populära inlägg