lördag 2 maj 2009

Varför?

Klockan är 7:45, och jag sitter och njuter av tystanden med min kopp morgonkaffe. Så hör jag några ungar väsnas ute... Eh, va? Vänder mig om och ser ena grannens två ungar (kille på 14 och tjej på 4) som är ute och leker. De låter rätt mycket, både ur munnen och genom leksakerna.
De åker runt precis utanför oss, dvs precis nedanför mina ungars sovrumsfönster. Jag hoppas att mina ungar kan sova en stund till, trots ljudet.
Varför låter man sina ungar vara ute så här tidigt? OM man nu tycker att det är OK att de är ute, så kan man ju tala om för dem att de får vara lite tysta för andra personer kan faktiskt sova fortfarande.

Paulina var på diskot igår. Hon somnade på soffan och sov i 2 timmar nästan. När hon vaknade mådde hon bättre och åt lite mat. När hon kom hem från diskot var hon jättetrött igen. Hon somnade väl vid 22:30 eller nåt.
Jag tror att hon mådde dåligt för att hon var så trött. I torsdags hade de uppträdanden i skolan, och hon hade varit nervös för det hela veckan. I torsdagsmorse gick hon upp kl 6:30, vilket är tidigare än hon brukar gå upp. Efter uppträdandet släppte alla spänningar och tröttheten kom, men då var det ju Valborg och sent i säng. Natten till fredagen sov hon dåligt. Hon vaknade flera gånger, kom och la sig i vår säng (vilket hon ALDRIG gör annars) och även där vaknade hon flera gånger. Tröttheten var ganska rejäl igår alltså.
Jag är likadan när jag är extremt trött. Jag känner mig helt febrig och illamående, då.
Förhoppningsvis kommer hon må mycket bättre idag!

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg