fredag 1 maj 2009

Seg brasa

Brasan vi tittade på igår var nog den segaste jag någonsin har sett. Det tog tid innan det var övertänt, och vi tröttnade innan dess och gick hem.
Fyrverkeriet började när vi kommit några hundra meter bort, och vi kunde titta på det på håll, till Victors stora glädje. Victor avskyr när det smäller, och fyrverkerier är nog det värsta han vet. Han gick med fingrarna i öronen i 10 minuter medan fyrverkeriet höll på.

Idag är jag trött och seg och har ont i huvudet. Vet inte om jag andades in för mycket spritångor igår, så det är därför jag har ont i huvudet. Jag tyckte ändå att det var ovanligt lugnt på fyllerifronten. Kanske hann jag inte se så mycket eftersom vi var hemma igen vid 22:15 igen (med grymt trötta barn).

Planterade lite lökar (doftliljor och femöringar) i rabatterna igår. Satte också frön i krukor (paprika, chili, gräslök och dill) och lite solrosfrön (såna solroser som bara blir ½-meter höga) vid vårt nya staket. Förhoppningsvis kommer det växa bra och bli riktigt fint.

Idag sitter Paulina med hink framför sig och mår jätteilla. Vet inte varför riktigt. Igår kväll när vi gick hem från brasan sa hon att att hon hade jätteont i magen, men vi tog det som att hon var jättetrött och att det var ett tecken på det. Nu när hon vaknade kom hon ner och sa att hon skulle kräkas för hon mår så illa. Hon som ska på disko hos en klasskompis ikväll... Hoppas hon mår bättre snart!

Min viktminskning går framåt, och jag parerar fällorna bättre och bättre. Till idag har jag gått ner 5,2 kg (på mindre än 3 veckor), och mer ska det bli. Nu ska det bli en morgonpromenad!

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg