tisdag 12 maj 2009

Blir så irriterad

Vi/maken ska sälja motorcykeln, till förmån för en annan motorcykel. Han är "till åren kommen" nu och vill inte ha en tung "glidarhoj" längre, utan något mer stabilt.
Hojen finns ute på Blocket sedan någon månad tillbaka och flera intresserade har ringt på den, men så var det en kille som verkligen ville ha den men kunde inte hosta upp alla pengarna på en gång (25,000:-). Maken och han gjorde upp en deal, som gynnade båda parter. Killen skulle betala 10,000:- nu, och resterande 15,000:- senast sista juni. Hojen skulle vara kvar i makens ägo och användas av maken tills hela var betald. Alltså riskerade vi inte att förlora den. Om den här killen inte kunde betala de sista 15,000:- i tid skulle affären blåsas av, och vi skulle återbetala 5,000:-. En helt ok deal, som vi alltså inte kunde förlora på.
För 3 veckor sedan skulle de första pengarna sättas in på mitt konto...det kom inga. Maken kontaktade killen igen, som lovade att sätta in inom ett par dagar. Inga pengar kom.
I helgen började jag ruttna på den där killen, speciellt som maken inte kunde få kontakt med honom längre. Han mailade att han skulle förnya annonsen på Blocket om inte pengarna kom in. Han fick ett långt mail från killen med massor av bortförklaringar till hur otroligt mycket han haft att göra på jobbet och med någon orkester som skulle spela in en CD och vad det var. Han hade pengarna sa han, och skulle fixa så de kom in under helgen som var.
Såklart kom det inte in några pengar då heller...
Nu har väl maken också ruttnat och mailat att han fått nog, och ger killen till torsdag lunch på sig att föra över pengarna, annars är dealen avblåst. Har en känsla av att det inte kommer några pengar, och att det blir till att förnya annonsen på Blocket...

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg