tisdag 12 maj 2009

Något roligt och något tråkigt!

Simone blev ju jätteglad över sin nya cykel och idag har hon varit ute och cyklat hela eftermiddagen. Hon har ropat att man ska titta på henne när hon cyklar, och har visat svängar och handbroms-bromsningar. Jätteroligt!
Ska ta lite kort på henne imorgon när hon är ute och cyklar!

Lite tråkigt då! Svärfar opererade sin höft i fredags (andra höften, den första opererade han i januari), och kom hem från sjukhuset igår, måndag. De skickade hem honom trots att han har en infektion i kroppen och kände sig yr i huvudet (troligen beroende på infektionen). Igårkväll när han skulle gå och lägga sig blev han yr i huvudet i trappen och ramlade baklänges ner för hela trappen. Det gick inte så bra.
Han har brutit ett par revben, fått hjärnskakning och ett stort jack i huvudet som har nitats ihop. Det enda positiva är att höften klarade sig. Nu ligger han på sjukhuset igen, och det är ju allt annat än roligt såklart!

Pussen & Kramen
/Ango

1 kommentar:

Mamma J sa...

Men, varför i hela friden skickade de hem honom för tidigt! Så går det när de tror att de skall rationalisera och kanske slippa undan något vårddygn så där... Så vips så blev han en än större belastning för dem. Rätt åt dem! Men, väldigt synd om svärfar förstås!!!

Vad roligt att cykeln blev så himla bra!!!

Populära inlägg