lördag 16 maj 2009

Längtar efter sommar och ledighet

Just idag känner jag hur mycket jag längtar efter sommarledigheten! I år blir sista året som jag får vara hemma hela sommaren med barnen och njuta av sommaren, tyvärr. Nästa år ska jag ut i verkligheten igen och börja jobba. Det ska bli en sommar att njuta av i år alltså (hoppas jag).
Visserligen ska jag plugga hela sommaren, men jag vet ju hur distanskurserna är ;-). Det brukar inte vara så blodigt allvar, och jag har hittills aldrig känt att jag slitit ihjäl mig med dem.
Barnen ska vara lediga hela sommarlovet (ja, första veckan ska de vara på fritids), fr o m v 25 är de helt lediga och jag längtar verkligen! Det är tur att nästa vecka bjuder på en del ledigt så jag får rå om mina barn ordentligt på dagarna då.

Att det blir sommarlov betyder ju också att mina barn genast blir lite större... Efter sommarlovet börjar Paulina 3:an, Simone 1:an och Victor börjar sitt sista år på dagis. Jösses, var har mina bebisar tagit vägen? Efter nästa sommar har jag ju bara skolbarn, varav den ena dessutom börjar MELLANSTADIET! Ja, nu är det väl bäst att ta ett år i taget ;-), och inte förivra sig över att de snart är tonåringar också...

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg