lördag 18 oktober 2008

Ögonblicksbild


3 sovande skönheter som visar att det finns mer än gruff och bråk mellan dem. Eftersom pappa inte är hemma har alla 3 somnat i stora sängen. Paulina får fortsätta sova i Victors säng, de andra två får ligga kvar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

åh, dom är söta när dom sover brukar man säga, och den här bilder säger absolut det. Det är bra för mamma hjärtat att tassa in och se dom små sova.

Mamma J sa...

Så skönt! Just när de sover är de som allra allra bäst. Så tycker iallafall jag. Just för närvarande. Haha.

Men, du - är det diskbråck han har då eller? Vad gör de åt honom då, när han ligger inne? Ska han opereras vad det lider då? Låter ju helt hemskt att bli inlagd i flera dagar "bara" för en rygg?

Hoppas att han kommit hem nu!

Mamma J sa...

Vad läckert, förresten - kom jag på när jag tittade på bilden igen. De är liksom sammanlänkade allihop - Victor som håller i Simone, Paulina som håller i Victor.

Om jag var du hade jag gjort en förstoring av den där bilden. Den är så mysig!

Ango sa...

Ullis:
Ja, visst är det underbart att få titta på dem när de sover?! Det spelar ingen roll hur arg man varit på dem tidigare, så smälter man när man ser dem sova.

j:
Visst blev det ett mysigt kort. De är verkligen sammanlänkade...även annars, men då märks det inte lika tydligt *hrm* (typ extremt lite märks det ;)).
När jag skulle ta bilden hämtade jag digitalkameran...satte på den, och insåg att batterierna var slut. Hämtade den andra, men när jag tog upp den såg jag att den var på = slut på batterierna. Ungarnas hade också slut på batterierna (och laddade batterier fanns det ju inga såklart) så jag fick ta mobilen. Något som Sony Ericsson missat är att ha en bra kamera... Bilden ser ok ut i litet format, men ser man den i "rätt format" så är den väldigt dålig TYVÄRR. Det här är en bild som skulle blivit en bra förstoring!

Roger har diskbråck sedan flera år tillbaka. De senaste 2 åren ha han inte haft problem alls, men så i våras höll han på att krocka med MC:n. Resultatet av den blev ett avslitet ledband i ena knät. Han har haft ont och haltat till och från (väntar på operation nu) och förmodligen är det den utlösande faktorn (han har haft väldigt ont de senaste 2 veckorna) av ryggen (snedbelastning). Nu är det "bara" ett rejält ryggskott så det har blivit bättre nu under helgen. Han trodde att han med största sannolikhet skulle komma hem imorgon.

Kram
/Ango

Populära inlägg