söndag 20 september 2009

Foglossning

Jaha, då har foglossningen börjat kännas av varje dag istället för någon gång då och då som det hittills varit. Det känns ändå ok att det dröjt ända till v 23 innan den dök upp på allvar. Det har kommit mycket tidigare med de andra barnen.

Idag har jag trädgårdsarbete på schemat, och det blir till att göra lite i taget och sedan gå och vila lite. Har en rabatt på ca 2 m som ska rensas från ogräs, hallonbusken ska klippas ner och grävas upp och vårlökar ska sättas ner. Inte så avancerat eller jättemycket alltså.
Jag klippte ner hallonbusken, och fick vila fogarna efteråt. Ut igen och rensa ogräs, för att sedan gå in och vila fogarna igen.
Har ingen stor spade så jag kan gräva upp hallonbusken, så den får vänta tills maken kommer hem med bilen så får jag åka och låna svärföräldrarnas spade.
Har tagit en tur med dammsugaren också, men bara på nedervåningen. Orkar inte släpa upp den till övervåningen idag. Får ta det en annan dag.
Ska snart till affären och handla lite till dagens kombinerade lunch/middag (det blir alltid så sent på helgerna). Det skulle bli helstekt benfri fläskkotlett med potatiskroketter och bea till det idag. Paulinas val... Får väl fixa det då ;).

Maken och Victor är på rally. Makens syskonbarn (och tillika våra barns kusiner) kör rally-SM i helgen. Idag skulle de ut och kolla på en sträcka när de kör. Tror det var i Gnesta det var... De lär väl inte komma hem på några timmar ännu, så jag och tjejerna får roa oss själva så länge.

Pussen & Kramen
/Ango

2 kommentarer:

Mamma J sa...

Stackare - men, det är som du säger. Skönt att den åtminstone väntat så här länge!

Ango sa...

Mamma J:
Ja, man får se det positiva i eländet, liksom ;).

Populära inlägg