fredag 25 september 2009

Blötdjur!

Igår åkte vi till grannkommunens badhus (vårt badhus har en bassäng...som är 7 x 16 m...det går liksom inte att bada i den ;)). Grannkommunens badhus är också ganska litet, men de har en härligt uppvärmd barnbassäng och en bassäng med grotta och vattenrutschkana och sånt. Lagom stort för barnen (och vi vuxna får ju bara hänga på liksom).
Kom på tidigare på dan att jag kanske inte kunde ha min bikini längre, och var tvungen att snabbt prova den. Som tur var så passade den fortfarande så jag kunde vara med och bada *pust*.
Vi kom ner i bassängen vid 16:30 och gick upp igen vid 18:30... Ja, vi var uppe en snabbis och käkade glass, men sedan var det snabbt ner i bassängen igen. Gissa om barnen såg ut som russin efteråt (ja vi vuxna också såklart). Victor hittade en egen simstil. Med simdyna på ryggen tog han sig fram genom att "springa" i vattnet. Såg rätt kul ut, men det funkade. Några kallsupar blev det i början, men sedan vågade han lita på simdynan lite mer, och hålla upp huvudet. Efter ett tag blev han övermodig och slängde simdynan (som tur var i barnbassängen) och skulle testa att simma utan... Det gick inte så bra såklart! Han sjönk ner under vattnet ;). Jag stod precis bredvid så jag tog upp honom direkt, men han tyckte det var lite läskigt att få huvudet under vatten. Han valde att ha simdynan på sig i fortsättningen ;).
Efter badet blev det en tur till McDonald's, vilket också var uppskattat såklart.
På hemvägen var det tre mycket trötta barn som satt i baksätet...

Pussen & Kramen
/Ango

2 kommentarer:

Mamma J sa...

Åh, vad mysigt!

Ango sa...

Mamma J:
Det var riktigt mysigt! Kul att kunna göra något extra en vardagskväll och inte bara på helgerna!

Populära inlägg