tisdag 10 november 2009

Ny dag

Tisdag igen, och idag är alla barn iväg till skola och dagis.
Simones sjuka var väldigt märklig. I söndagseftermiddag började hon klaga på att hon hade ont i huvudet och magen. Det gick ganska snabbt "utför" och hon blev snabbt hängig och väldigt pipig. Febern kom och hon däckade i soffan redan kl 19.
Under natten försvann febern, men det magonda var kvar. Hon sov mellan mig och R och jag vaknade flera gånger av att hon låg och sa "Aj, aj, aj" i sömnen. Det gjorde mig lite orolig! På morgonen verkade hon något piggare, men fortfarande inte bra, så hon blev såklart hemma från skolan.
Vid lunch ringde en mamma till en tjej i Simones klass (en av Simones bästa kompisar) och skulle kolla hur det var med Simone. Saken var nämligen den att J, kompisen, också var sjuk. Med samma symtom! J hade lite mer influensliknande symtom och hade varit dålig sedan i lördags (men på bättringsvägen). Det verkar vara någon smitta som går nu med andra ord.
Imorse hade Simone lite ont i huvudet, men tog en Panodil och gick sedan till skolan.
I eftermiddag är det dags för tandläkaren igen. Simones tur den här gången. Imorgon ska jag tillbaka till barnmorskan för att få "domen". Ska det bli glukosbelastning? Tillväxtultraljud?

Pussen & Kramen
/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg