torsdag 5 november 2009

Bokat och klart

Nu är kalaset för Paulinas del definitivt bokat. Den 28 november fick det bli till slut. Den dagen ska Paulina och hennes bästa kompis, E, ha SPA-kalas tillsammans. Gissa om de längtar!
Igår åkte vi runt och lämnade inbjudningskorten till de 6 tjejer som är bjudna som gäster (de får vara max 8 barn på kalaset). Även kompisarna som fick inbjudningskorten blev eld och lågor över att få gå på SPA-kalas.
Fick en tanke igår: Tänk om man känt någon som har en limo! Eftersom vi sagt att alla kalasbarn lämnas hos oss som ska ha kalaset och så kör vi i våra bilar till grannstaden där kalaset ska stånda så slipper alla åka var för sig, så skulle det vara häftigt om det kunde dyka upp en limo och hämta tjejerna. Tänk limo, välkomstdrink i limon, SPA och sedan limo hem igen! Visst skulle det vara drömmen för en hög med 9-åriga tjejer?
Nu känner vi ju ingen som råkar ha en limo, och visst, det går att hyra, men att lägga ut ett par tusenlappar på limo känns lite överflödigt ;). Välkomstdrink bestämde vi att de skulle få i alla fall när de kommer. Får "slänga" ihop ett bål och ge tjejerna innan de beger sig på sitt livs första SPA.
Nu räknas dagarna ner!

Pussen & Kramen
/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg