fredag 20 november 2009

Nästan normalt igen!

Idag mår jag ganska bra, och det verkar resten av familjen också göra. Barnen är på plats i skola och på dagis och jag är laddad för att plugga en del idag.

Igår skulle det ha varit föräldrarmöte på dagis. Vid lunch ringde de från dagis och berättade att de hade valt att ställa in mötet eftersom det nästan inte var några barn alls på dagis, de flesta var hemma sjuka... De kände att de inte ville "tvinga" iväg föräldrar till ett möte och byta baciller med varandra.
De senaste två veckorna har det i skolorna och på dagisen här i vår kommun varit ett bortfall på 30-50 % varje dag. Helt otroligt vilken epidemi det har varit nu! En smittskyddsläkare uttalade sig om att det med största sannolikhet är svininfluensan som slagit till. När så många insjuknar samtidigt, med samma symtom och den "nya" influensan står för dörren så trodde han inte att det fanns något annat alternativ. Jag vet inte, jag vet bara att "alla" har varit sjuka nu, och att alla haft samma symtom!

Drömde i natt att mormor levde. Hennes död hade bara varit ett missförstånd! Hon levde och mådde hur bra som helst. Underbart att få "träffa" henne igen, men mindre roligt att vakna och inse att det inte alls var något missförstånd, utan att hennes död i allra högsta grad är verklighet!

Pussen & Kramen
/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg