torsdag 26 februari 2009

Ingen halsfluss

Till slut kom vi hem från läkaren. Ingen halsfluss var det, bara stora mandlar ändå (eller den ena i alla fall).
Varför vi gick till läkaren alls, var för att Victor har hat problem med sin falska krupp hela veckan. Han har fått flytande Ventoline morgon och kväll och inhalerat Bricanyl däremellan. Tyvärr är han inte bättre, utan är fortarande väldigt rosslig och har andningsproblem när han far omkring.
Vi var hos en, för oss, ny läkare...och det innebar ju nya giv. Ventoline, Lepheton (som han hade tidigare) och Bricanyl var ju bara för astma, inte fask krupp (konstigt att vi fått just det utskrivet i 4 år då...). Nu ska han ha Tavegyl (japp, Tavegyl...) morgon och kväll och Mollipect 3 ggr dag. Behövs det ska han också ha flytande Ventoline däremellan.
Jaha, då testar vi med det då! Jag blir bara så förundrad över att hon sa att de mediciner som varenda kruppunge jag känner till har, inte ska funka så bra på dem, utan är mot astma. Lephetonet har vi själva tagit bort eftersom Victor fick hallucinationer av det sista gången han fick. Det var efter det vi fick Ventolinet istället. Jaja, huvudsaken är att han blir frisk!

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg