lördag 29 augusti 2009

Ett foto med


Mojje. Gissa om det var lyckliga barn som följde med hem?! Även mamma hade kul på konserten såklart.

3 kommentarer:

Mamma J sa...

Nu vet jag inte om det är så alltid (även om jag misstänker det) - men är det säkert att ni inte klonade Paulina när ni gjorde Victor? Bara lite iallafall - bara just så att han skulle bli en killvariant av henne? Nästan läskigt lika :-).

Ango sa...

Mamma J:
Visst är det läskigt?! De är så grymt lika (och kopior av mig som liten). Det är inte bara utseendet som är lika, utan deras utveckling har varit väldigt lika också. Simone har hela tiden varit i en klass för sig och varit mycket tidigare i utveckling än de andra två.
Det är väl bara temperamentet som skiljer Victor och Paulina åt: hon är mycket hetsigare än vad han är, även om han inte kommer långt efter...
Återstår att se om bebis blir en killvariant av Simone också. Svärfar har meddelat att det är en kille vi ska få (han har ju aldrig haft fel), men du har ju sagt tjej (vilket vi alla i familjen var tvärsäkra på allihop). Skulle vara häftigt med en kopia på Simone också ;).

Paulinas blogg sa...

Hej mamma.
det var jätte roligt att vara med
mojje på kort. tycker jag. jag önskar att vi jorde de igen.för att de var kul. kan vi någån dag göra de en gång till. fast med en anan kändis mamma. då längtar jag jätte mycket mamma.me jag önskar att jag fick träfa miley cirus.
eler daniel som spelar Harry potter.
kramar/paulina.

Populära inlägg