måndag 13 april 2009

Annandag påsk

Sista dagen på påskhelgen, och sista dagen på påsklovet har kommit hit.
Hela påskhelgen har varit härlig med alldeles underbart väder. Knappt man kan tro att vi inte ens kommit halvvägs in i april ännu med vädret som varit. Idag är det moln på himlen, till skillnad mot tidigare i helgen, men solen orkar lysa genom molnen ändå.

Victor är sjuk...för ovanlighetens skull. Han är dunderförkyld och har fått ta rejält med mediciner de senaste dagarna. Får se hur han mår idag.
Det är så förbannat jobbigt när han blir sjuk, för han äter ingenting. Han dricker, och DET är jag väldigt glad för, men han går ner i vikt varje gång, och det är vikt han absolut inte har råd att tappa. När vi var på 4-årskontroll i höstas (september eller när det nu var) vägde han 16 kg. Så var han ju sjuk en hel del i januari och gick ner till 15 kg. När han ställde sig på vågen för några dagar sedan vägde han 15,3 kg... Han har vuxit en del på längden under tiden också... Han har byxor som suttit jättebra i midjan förut, men som nu ramlar av honom när han springer. Första gången han sa att han tappade byxorna trodde jag att han larvade sig och drog ner dem en bit på rumpan, men så var det inte.
Jag hoppas att han snabbt blir frisk igen så han kan äta ordentligt (när han är frisk äter han MASSOR, även om det inte märks, så han har bra ämnesomsättning).

Måste sätta mig och skriva på C-uppsatsen...den som jag jag tappat sugen fullständigt för. Har ingen lust alls för den. Tappade sugen när vi fick U på vår inlämningsuppgift. Fick sedan U på kvantitativa tentan, den som jag tyckte gick ganska bra. Fattar ingenting. Det konstiga är att J, min kurskompis, och jag har suttit och pluggat tillsammans. Hon fick G på tentan, och hon säger att utan mina förklaringar hade hon inte klarat den. Hur kommer det sig att jag inte klarade den då? Jag blir så trött på det här.
Det är ju tur att jag är bra på den andra kursen jag läser (klinisk psykologi på distans) för den har jag fått VG i allt jag gjort än så länge. Hade jag inte haft den, så hade jag nog lagt av nu!

Pussen & Kramen
/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg