söndag 30 maj 2010

Dopad och klar

Idag hade vi dop för Axel! En perfekt dag då det var underbart soligt väder och dessutom Mors dag.
Dopet skulle vara under ordinarie gudstjänst, eftersom dagens gudstjänst var en barn- och ungdomsanpassad sådan. Dessutom hade de avslutning för barnverksamheten så en barnkör skulle sjunga också. Det kunde ju inte passa bättre än att ha ett dop med också, vilket personalen i kyrkan tyckte när jag ringde och bokade in dopet och fick förfrågan om vi kunde tänka oss att döpa i samband med ordinarie gudstjänst.
Prästen vi hade, är den underbaraste präst som finns. Jag är så glad att hon hann döpa vårt sista barn, innan hon går i pension. Det allra roligaste är att när vi döpte Paulina, 2001, blev Ann-Sofie (prästen) mormor ett par dagar innan dopet. Idag när vi döpte vårt sista barn var det dags igen. Igår blev hon mormor till sitt 13:e barnbarn. Jätteroligt att hon blev det såväl första som sista gången hon döpte våra barn.
Ann-Sofie har döpt tre av våra fyra barn och hon var också vår vigselförättare.
Efter dopet hade vi buffé och fika hemma, och vi var väl ett 20-tal personer. Axel fick jättefina presenter, vilka han inte brydde sig så mycket om, utan somnade efter att ha vandrat runt i famnarna en stund. Extra roligt var att min mamma kom och hälsade på oss. Det är första gången hon träffar Axel!

Några bilder från dagen:

Barnen är redo att gå på dop.
I kyrkan

Dopad och klar visas han upp för försmlingen.


En glad och nöjd liten kille!

Pussen & Kramen/Ango

2 kommentarer:

Cine sa...

Vilka mysiga bilder å så go lilleman ser ut då han tittar upp mot syskonen från babysittern =)

Angie sa...

Vilka fina barn du har!

Populära inlägg