onsdag 12 maj 2010

Trist start på dagen

Varje morgon är det tjafs när det är dags att åka till skolan. Roger skjutsar barnen på morgonen, och han har såklart en tid att passa, så då spelar det ingen roll om ungarna måste göra miljarder saker innan, de måste skynda sig.
Varje morgon säger Roger till 5 minuter innan det är dags att åka, och varje morgon protesterar Paulina och tjafset är igång.
Jag har sagt till Roger att han ska skita i henne och åka ifrån henne istället för att ständigt sitta utanför och vänta och låta henne få bestämma vilka tider de ska åka (han kommer för sent till jobbet som ett resultat av det).
Idag var inget undantag, utan Paulina tjafsade, och Roger sa att idag tänkte han faktiskt åka ifrån henne. Han och Simone gick ut till bilen, Paulina hade inte ens pallrat sig ut i hallen ännu. När hon gnällandes sitter och ska ta på första skon ser jag bilen åka iväg, stanna till, för att sedan fortsätta! Idag åkte han ifrån henne. Jisses, vilket liv det blev på lilla madammen! Hon gapade och skrek och till slut fick jag nog! Nu har hon kompisförbud idag, och dataförbud resten av veckan!
Ifall någon undrar hur hon skulle ta sig till skolan: Gå, såklart! Det tar henne 15 minuter att gå till skolan, så det går ingen nöd på henne! Förhoppningsvis har hon istället fattat nu!

Uppdaterat:
Jag ringde henne på mobilen innan de skulle börja skolan för att kolla hur det hade gått. Det hade gått bra, och promenaden hade lugnat ner henne!

Pussen & Kramen/Ango

1 kommentar:

Amy sa...

Han ska lyssna på dig oftare, din man. ;-)

Populära inlägg