onsdag 19 maj 2010

Väntar på Mr Handyman

Eller ja, golvläggaren i alla fall!
Igår morse ringde det på dörren och golvläggaren stod utanför och sa att de kunde börja jobba igår redan. De skulle egentligen kommit nästa vecka!
Jaja, visst, klart de fick börja. Det är ju bara positivt att de kom redan nu, för nästa söndag ska vi ha dop och jag har en del att förbereda inför det nästa vecka. Då vill jag ju inte ha hantverkare hemma.
Jaja, hur som helst så innebar det att jag på egen hand igår fick stuva undan ALLA möbler som fanns på 2/3 av undervåningen och packa ihop det i vardagsrummet. Det är tur att man är duktig på tetris!
Lyckades få undan allt utom 4 garderober, som vi fick ställa på presenning ute på gräsmattan, och så en stor presenning över.
Så här såg det ut när man tittade in i ett kaotiskt vardagsrum:

Så här såg det ut på den tömda delen:


Och så här såg det ut när golvläggarna gick hem för dagen:


Idag ska de fortsätta sitt arbete. Det är ju även köket som ska fixas så idag åker diskmaskin, spis, kyl och frys ut... Det ska väl in i badrummet tills vidare! De kommer vara klara med köksdelen idag, men resten blir först imorgon!

Imorgon när golvet är klart ska jag och maken tapetsera om alltihop också! Tapeten som sitter uppe är hemskt ful, och den kommer inte bli snyggare med ett nytt och fräscht golv, så då bestämde vi oss för att tapetsera om när allt ändå var borta! Härligt med en renovering även om det är smått kaotiskt medan den håller på!

Pussen & Kramen/Ango

1 kommentar:

Barbro sa...

- men tänk så skönt när det är färdigt -!
Visst visar du hur fint det blir?

Populära inlägg