onsdag 9 december 2009

Jaha, då var det konstaterat

Victor har idag varit på allergimottagningen för att utredas för astma och allergi. Det första vet vi ju att han har, bara att vi inte fått det på papper ännu, det andra har vi misstänkt. Vi har misstänkt pälsdjursallergi eftersom hans astma blivit mycket värre när vi haft kattungar. Pricktestet idag visade tydligen (maken var inne med Victor) allergi mot katt, hund och häst (vet inte närmare, får prata med maken när han kommer hem). Nu ligger katterna ute på annons på Blocket! Jättetråkigt, men vi kan ju självklart inte behålla katterna. Jag hoppas innerligt att vi hittar nya hem till dem!

Återbesöket hos barnmorskan igår visade att jag hade högt blodsocker efter glukosbelastningen (jag hade 9,4 och 10 är maxgräns). Barnmorskan ringde specialist-mvc och pratade med läkare där. De valde att avvakta och bara ha koll på blodsockret. Det är ju inte så jättelångt kvar tills bebis ska födas, så jag hoppas att min kropp kan kämpa på den sista månaden nu!
Mitt urinprov skickades ju på odling, så jag får väl svar om några dagar. Något är ju fel, men vad? Jag har ju enormt mycket sammandragningar, men de gör (som tur är) inte ont. Däremot är det jättejobbigt när magen blir stenhård bara jag reser mig upp, eller när barnen går bredvid, håller mig i handen och hoppar. Jag tror att mitt dåliga urinprov och sammandragningarna har ett samband!

Pussen & Kramen
/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg