fredag 4 december 2009

Ny bil inköpt

Jag skrev ju att jag skulle köpa en Huyndai, men så blev det inte. Maken hade kommit överens med säljaren av den bilen att han skulle komma och hämta den i onsdagskväll. Maken hade sagt att han skulle ha bilen, osedd, och köparen lovade att vi skulle få köpa den. Nu kunde inte maken åka direkt eftersom han skulle till Västerås först, och bilen stod i Eskilstuna, men maken skulle åka över Eskilstuna på vägen hem och hämta upp bilen (han hade med sig en person som kunde köra ena bilen hem).
När maken ringer säljaren, när maken är på väg till Eskilstuna säger denne att det är en annan som är på väg att köpa bilen... Jasså, vad kul då... Maken blev skitförbannad och skällde ut säljaren, men det hjälper ju inte så mycket. Det var bara att börja leta efter en annan bil.
Så hittade maken en bil i Köping som såg fräsch ut. Åkte och köpte den. Det är en Ford Escort -97. Tyvärr så visade det sig att vi blivit lurade på miltalet. Enligt ägaren hade bilen gått ca 18000 mil, men när maken kollade igenom alla papper så kunde vi se att bilen hade gått igenom en 21000-milaservice. Bilen har alltså gått 28000 mil istället. En viss skillnad i slitage liksom. Jaja, shit happens! Bilen har inga uppenbara fel i alla fall, det är väl huvudsaken!

Pussen & Kramen
/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg