söndag 12 september 2010

Slutpartajad

Den här helgen har det varit en hel del människor som kommit och gått här hemma. I fredags hade vi en grannfamilj på middag. Himla kul! Vi har bott grannar i flera år, på ett tidigare ställe och så nu igen då. Trots det har vi inet umgåtts med varandra förrän nu. Inte för att vi umgås speciellt mycket nu heller, men ett par middagar har det i alla fall blivit.
I fredags var de hemma hos oss, mamma, pappa, dotter på 5½ och son på snart 15 år. Vi käkade och satt sedan och pratade. Makarna gick hem till grannfamiljen och spelade lite rally på deras dator, och vi fruar och barn fick roa oss själva...och det gick ju alldeles ypperligt det också!

Igår hade Simone sitt försenade 8-årskalas. Det är ju över 1 månad sedan hon fyllde, men det blev i år som förra året, kalaset blev först när skolan kommit igång ordentligt.
Pyjamasparty var det som planerats och det kom 8 pyjamasklädda killar och tjejer till de 3 som redan fanns här hemma.
Jag kan ju säga att 11 barn, en lördagskväll kl 20:30 efter att ha ätit glass, godis, chips och korv med bröd...de LÅTER! Jösses, det var så det ringde i öronen halva natten efteråt.
Simone tyckt eatt det blev lite stökigt på kalaset och bestämde att nästa år skulle hon minsann ha en tjejfest istället.
Paulina längtar nu ännu mer till sin tjejfest som hon ska ha. Det är 3 månader kvar tills hon fyller, men hon ska ha festen om 2 månader ungefär (för det är aldrig någon som kan komma i mitten av december). Paulina har bestämt att det ska vara tjejfest med tacos, film, snacks och läsk. Godispåse är de tydligen alldeles för stora för nu så det ska vara smink i en påse istället... Jag sa att jag kunde köpa små ljuslyktor från PartyLite (såna som man använder som promotionprylar) och sätta i ett doftljus i dem och stoppa i en påse. Det var en jättebra idé tyckte hon. Jag sa att jag kanske kunde virka små figurer och göra små nyckelringar också och stoppa i. Ännu bättre tyckte Paulina. Dessutom skulle vi se om vi kunde hitta några billiga mininagellack att köpa och stoppa ner. Detta skulle vara den perfekta påsen att ge tjejerna när de ska hem!

Pussen & Kramen/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg