fredag 17 september 2010

Äventyr

Idag ska Paulina åka bort, utan oss. Hon ska följa med sin bästa kompis hem till hennes pappa i Stockholm och sova där tills imorgon. Gissa om det är spänd förväntan.
Pappan bodde tidigare i samma håla som oss, men när han träffade en ny tjej så valde han att flytta från hålan till Stockholm, men han har kvar sitt företag här så han är här flera dagar i veckan. Dottern bor här hos sin mamma men är hos pappan flera gånger i månaden (varannan helg och en del dagar i veckorna när han sover hos sina föräldrar). Paulina har blivit lovad att få följa med till Stockholm och idag är det alltså dags. De ska åka tåg, något som Paulina bara har gjort ett par gånger i sitt liv (senast för 4 år sedan eller nåt). Gissa om fröken kom upp utan knat imorse när väckarklockan ringde?

Imorgon är det rally på hemmaplan. Två av barnens kusiner ska köra, och maken och Victor ska såklart ut i skogen och kolla. Lite av ett happening här i hålan ;).

På söndag ska jag först hem till J och lämna lite PartyLite-prylar och sedan blir det Örebro och Lek- och buslandet på eftermiddagen. Vi ska dit med våra grannar, så det blir ett gäng ungar som får rasa av sig lite. Ungarna vet inget ännu, och det är lika bäst så ;).

Pussen & Kramen/Ango

Inga kommentarer:

Populära inlägg