tisdag 10 maj 2011

Oturskille
Victor är just nu otursförföljd. Igår fick han en gren i ögat (på ögat) i skolan, vilket resulterade i ett väldigt ömt öga med ett litet sår på ögonlocket. Som tur var så skadades inte själva ögat.


Idag var vi hos en klasskompis till Victor och lekte. Killarna hoppade studsmatta och där någonstans hände det något. Något som ingen vet, inte ens Victor. Trots att vi mammor stod ett par meter ifrån studsmattan så lyckades olyckan vara framme. Victor säger själv att han inte vet vad som hände, klasskompisen, O, har heller inte sett något och inte vi mammor heller. Det enda vi vet är att Victor har väldigt ont i nacken! Efter 2½ timme har han fortfarande så ont att han börjar gråta och håller sig om nacken (vänstra sidan av nacken).
Det fick bli en tur till akuten...


Nu är kl 22:50 och jag har precis fått det här fotot från maken! De väntar nu på röntgen, för säkerhets skull. Jag tror inte att det är något allvarligt, jag tror bara att det är någon mjukdelsskada, men eftersom Victor inte är den som klagar annars, så utgår jag från att han hade väldigt ont, och nacken kan man ju aldrig vara nog försiktig med!
Skicka en kommentar

Populära inlägg