söndag 1 maj 2011

Äventyrare

Maken tyckte det var lite otäckt att Axel klättrade upp i fönstret och ställde sig hela tiden, så han tog bort den lilla bänken som Axel klättrade på och ställde den på ena skrivbordet istället. Och det ser vi ju att det funkade bra.

4 kommentarer:

Unknown sa...

men jösses, vad han klättrar hela tiden :-)

Mamma J sa...

Frågade faktiskt idag vad de har för åldersgräns på Klätterverket, eftersom mina pojkar är sugna. 6 år sa de då, som en rekommendation så att de inte tröttnar för att det är för svårt med de lättaste banorna. Men, jag tror att Axel lätt skulle kvala in redan nu!!!

Ango sa...

Milla & Jessica:
Han är helt otrolig! Han är inte stilla många sekunder. Jag har desperat försökt få honom att kolla på TV (helt ointressant) och sitta vid datorn (där klättrar han upp på databordet och ställer sig på tangentbordet), men inte funkar det. Har testat att "busa skiten" ur honom, men han är värre än en Duracellkanin. Energin tar liksom aldrig slut!
Klättrar gör han HELA tiden. Det känns som han borde ha tröttnat på att klättra där han klättrar, men nej då, han bara fortsätter...medan jag konstaterar att jag är alldeles för gammal för sånt här ;).
Väggklättring kanske skulle vara lite mer utmaning för honom, men det är tveksamt ;).

Fia sa...

Hjälp vad han klättrar!!! Erik har precis lärt sig klättra upp i vår soffa men jag klagar inte, inte alls:D Vi kan behöva en relativt lugnt barn efter vår lilla orkan Ida.

Populära inlägg