söndag 5 juli 2009

Fan också

Förlåt, men varför ska den här dagen, 5 juli, alltid vara en sån skitdag? Det började söndagen den 5 juli 1981. Det var den dagen vi fick ta emot telefonsamtalet som meddelade att min pappa hade avlidit tidigare på morgonen. Efter det har det gått troll i den här dagen.
Då den är pappas dödsdag, så är det en skitdag redan från start så det behöver inte hända något speciellt för att dagen ska bli ännu sämre.
Idag har den nog slagit alla rekord!

Makens MC-förening finns i hela världen, med "moderföreningen" i USA, dit alla föreningarna beger sig för den årliga "picknicken" i juli varje år. I år var det makens tur att åka och representera sin förening (han var där sommaren 2003 också), men då biljetten var köpt i ett annat namn så gick det inte att ändra, så maken åker nästa år istället.
I fredags skulle "the annual picnic" gå av stapeln och flera som vi känner åkte MC till startstället. De var ganska många hojar tillsammans, och borde ha synts väldigt bra. Trots det gick det så helvetes fel. En bil kör ut rakt framför alla hojar, vilka får tvärnita. Några hojar kraschar in i varandra. En av dessa var hojen som presidenten för Köpenhamnsföreningen körde. Maken får ett SMS där det stod att Stomp (som var hans "roadname") hade kraschat (de andra inblandade var inga vi kände) och var vid liv, men allvarligt skadad.
Idag fick maken veta att Stomp hade dött! Mina tankar går såklart till hans "kone" och alla andra som stod honom nära! En av de snällaste och beskedigaste människor jag träffat är nu borta!
Vila i frid, Stomp! Hoppas du får en schysst hoj att köra när du kommer till Pärleporten!

Senare under dagen fick maken ett nytt SMS, att en kille i MC-föreningens Malmöförening hade drabbats av en hjärnblödning idag. En ganska ung kille...
Fan, att den här dagen ska vara sån skitdag!

Pussen & Kramen
/Ango

3 kommentarer:

Amy sa...

Alla har nog någon sådan dag när allting är bara skit!!
Vi hade ett sådant år istället för dag och det var 2008. Sambons morfar dog, min styvfars mamma dog, andra släktingar och bekanta dog eller var nära döden....ett tag kändes det som om man bara fick dåliga nyheter. =(

Jag hoppas att ni snart får bättre nyheter istället....


Sänder en stor positiv kram

Unknown sa...

Usch, vad mycket trist på en och samma dag! Kramar till er!

Mamma J sa...

Förstår verkligen att det känns som "the day from hell" för din/ er del... :-(

Populära inlägg