lördag 29 oktober 2011

Buzzardags igen!


Då var det dags att buzza via Buzzador igen, och den här gången är det OBH Nordicas wellnessprodukter.
4 olika produkter har jag fått förmånen att testa, och de är väl lite skiftande i kvalitet, funktion och vad vi tyckte om dem.
Jag väljer att gå efter bilden och börjar med spikmattan:
"OBH Nordica Kimaya Body & Soul spikmatta ökar ditt välbefinnande. Mattan är utrustad med 250 akupressurzoner med totalt 7250 verksamma akupressurpiggar som hjälper dig att slappna av och motverkar även stress.När du ligger på mattan frigörs det endorfiner som ger kroppen bra återhämtning och vila. Du får även mer energi och spikmattan stimulerar blodcirkulationen samt kroppens syreupptagningsförmåga. Kan användas på hela kroppen och handtvättas i 30ºC".

Den här använder hela familjen och alla njuter av att ligga på den. Den lättar på spänningar och man känner sig skönt avslappnad efteråt.

Minimassagern;
"En härlig liten massagekompis för en behaglig massage. Är enkel att använda och lätt att ta med".

Den här är praktisk eftersom den är liten och man kan koncentrera sig på en punkt. Den stora nackdelen med den här är att den inte går att starta så den håller igång tills man väljer att stänga av den, utan man måste trycka mot överdelen så länge som man vill att den ska vibrera. Det blir lite svårt om man försöker använda den på vissa delar av ryggen...
En fördel är att den kan användas även i duschen då man kan få med värme från vattnet i kombination med massagen.


SPA light:
"Gör din egentid i badet ännu mysigare med en LED-lampa som ger ett behagligt och härligt sken i badet, eller bara som mysbeslysning i badrummet."

Den här lampan ger ett mysigt blått sken som skapar stämning vid badet. Tyvärr känner jag att en lampa är för lite, så nu måste jag köpa fler eftersom det här blev uppskattat!

Shiatsu massage:
"Kroppsmassage som är idealisk att använda hemma eller på kontoret. Ger behaglig och avslappnandeage där du kan välja mellan tre shiatsu program för ländrygg, övre rygg eller hela ryggen. Uppvärmningsfunktionen ger extra avkoppling för ryggen."


Det här blev den stora favoritprodukten! Den ger underbar massage och man kan välja till värme om man vill. Man kan välja att få massage över hela ryggen, bara övre eller bara undre ryggen om man vill. Den knådar underbart skönt och man slappnar av ordentligt.
Den här får bli julklappen till maken (hade bestämt mig för att köpa en massagedyna till honom några dagar innan det här Buzzadorerbjudandet dök upp) så han har inte fått testa den här.
Pussen & Kramen /Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg