lördag 27 augusti 2011

Anställningsseminarie

Igår var jag på ett anställningsseminarie. Det avr otroligt intressant, för det var en rejäl procedur för att anställa någon.
Allt började med att jag var på en anställningsintervju för ett tag sedan. Det var en sk snabbintervju där man hade max 15 minuter på sig, och alla fick samma 6 frågor. Efter det plockade de ut några som gick vidare till detta seminarium. När jag fick kallelsen till seminariet stod det att det var jag och sju medsökande, men vi blev bara sex personer till slut.
Det började kl 8:30 med att vi fick göra en snabbpresentation av oss själva. Direkt efter fick vi en uppgift som skulle göras enskilt för att sedan sammanställas i grupp. Så där fortsatte det hela dagen. Gruppövningar varvat med enskilda övningar och lite utfrågningar av alla de personer som satt och bedömde oss. Vi bedömdes hela dagen, även när vi var på lunch osv.
Dagen var slut ca kl 16:20 och då var vi alla lagom möra kan jag lova! Vi var rörande eniga om att dagen hade varit jobbig, men otroligt lärorik.
Nu får vi sitta och vänta på att få besked om vi blir anställda (eller vem som blir det). Vi skulle bli uppringda inom två veckor av platschefen med feedback från dagen och besked om ev. anställning. Det är bara att hålla tummarna och hoppas att jag var den som gjorde bäst ifrån mig och gjorde bäst intryck!

Pussen & Kramen/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg