söndag 5 februari 2012

Det skrivs dåligt!

Oj, oj, oj, jag har inte skrivit ett enda inlägg i bloggen, i år! Jag skyller på att jag jobbar heltid, har fullt upp med att sätta mig in i jobbet (fortfarande) och har fullt upp när jag kommer hem. Jag bara undrar hur alla hinner!? När jag pluggade tyckte alla att jag var så duktig som hann med allt. Det var väl inga problem. Att jobba heltid, det är tufft, det. Jag fattar inte hur man ska hinna med allt som barn och mat och tvätt och hem och...ja, allt det där andra när man kommer hem! Jag jobbar 8-16:30, men försöker jobba 7:30-16 istället för att Axel ska få sluta tidigare på dagis. Kommer vanligtvis hem vid 17-tiden (efter hämtning och handling) och ställer mig och fixar mat medan jag går igenom posten. Vid 19-tiden brukar jag ha fått sätta mig och pusta ut en stund. Då kommer allt det där andra som läxor, be barnen packa väskor till dagen efter osv. Vid 22-tiden är jag färdig som människa och stupar i säng. Har jag tur orkar jag läsa något kapitel i en bok innan jag somnar...

Ja, ja, det är bara att bita ihop. Jag har världens roligaste (oftast) jobb som jag trivs med och som är väldigt fritt, trots sin hårda styrning. Reglerna är som de är, men jag har en enorm frihet att lägga upp mitt arbete. Möjligheterna att vidareutveckla sig är också stora och jag var iväg på kurs igen förra veckan. Bara en 2-dagarskurs i Solna (där vi såg Thomas Bodström) den här gången, men i maj ska jag iväg på 2 kurser (veckorna efter varandra). Den ena kursen är 3 dagar och den andra är 4. Passar fint på försommaren när Stockholm börjar bli väldigt vackert!

Nu har det blivit en del beklagande, men jag måste säga att jag beundrar alla som heltidsarbetar och far runt som skållade råttor hela kvällen. Imponerande!

Pussen & Kramen /Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg