måndag 13 december 2010

10 år

Idag fyllde älskade Paulina 10 år! Det är helt otroligt att det gått 10 år sedan jag låg på BB med en liten nyfödd tjej. En liten, liten tjej (2790 g och 47 cm) som vi var så säkra på var en stor kille... Tänk så det kunde bli!
Paulina väcktes med sång och frukost på sängen i morse. Givetvis blev det paketöppning. Hon fick sin hett efterlängtade gitarr ihop med muggar (som det står "Paulina rockar fett" på), en ljuslykta från PartyLite som hon önskat sig och en hel del annat smått och gott. Släktkalas hade vi i lördags då hon fick en massa pengar och en jättemysig morgonrock. Igår var vi och grattade min moster som också fyller år idag, och Paulina blev också grattad då. Även då fick hon bl a pengar.
Idag var vi på Victors Luciafirande i skolan, och efter det blev det myskväll med familjen. Lite god mat, godis, glass och en bra film böev ett bra avslut på födelsedagen för Paulina.
Axel har visat idag att han kan gå ordentligt. Idag har han gått överallt här hemma, så nu har det släppt ordentligt. Det är ju över 1 månad sedan han tog sina första steg, och nu i helgen började han gå mer och mer. Han började släppa bordet själv och gå några steg till soffan, t ex, förra veckan, och nu är det bara gå som gäller. Han träffade en 14-månaders kille (Axel är 11 månader) på Luciafirandet ikväll, och Axel blev jättelycklig. Han har ju aldrig träffat en person i hans egna storlek förut.

Pussen & Kramen/Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg