torsdag 13 mars 2014

Symtom på stress?!

Den senaste tiden har jag varit så grymt trött. Måste ta mig i kragen för att orka göra något.
Fyllde nyss år, och var mest irriterad över att behöva få uppmärksamhet. Innan firandet stack jag ut i skogen. Det var jag, vårvärme och skog! Precis vad jag ville ha, joggade och lufsade genom 5:ans spår och njöööt av det! Så kom jag hem, och så var jag irriterad igen!
På kvällarna börjar jag känna redan vid 20-tiden att det är dags att gå och sova! Vid 21-tiden är jag däckad men biter ihop och härdar ut en halvtimme till. Vid 22 sover jag djupt och inget lyckas väcka mig!
Jag har aldrig haft svårt att koppla bort jobbet på fritiden, men nu blir det svårare och svårare. Arbetssituationen är skit rent ut sagt! Det är inte bara jag som har det tufft, alla har det. Man vet inte riktigt vilken ände man ska börja i när man inte räcker till hela vägen. Tyvärr är det familjen som blir lidande...
Igår började jag känna mer fysiska symtom. Antar att det är stressrelaterat i alla fall. Det känns som att hjärtat slår lite oregelbundet mest hela tiden. En konstig känsla är det, och den känns i bröstet och huvudet samtidigt när det händer (vilket är 1-2 ggr/minut mest hela tiden). Jag kan inte påstå att jag är oroad av det, mest irriterad över kroppen som tycker den ska få leva sitt egna liv. Nåja, det blir väl inte bättre, så det får kanske bli att ta ut några dagars ledighet för att vila kroppen och låta den komma ifatt!

När det gäller vikt och träning, så kör jag fortfarande på. Tyvärr har kroppen bestämt att nu går allt "som vanligt" och då gör den inget särskilt eller släpper ifrån sig några kilon. Har legat ganska konstant på en vikt i 2 månader nu, så det är dags att "röra om i grytan" och chocka kroppen lite så den reagerar lite. Tänkte göra det genom att antingen delta i Fitnessfighten i april, eller köra juicedetox i 3 dagar. Får se vilket det blir!

Pussen & Kramen /Ango
Skicka en kommentar

Populära inlägg