lördag 26 november 2011

Buzzar IGEN!


När Buzzador körde den här kampanjen första gången valde jag att inte hoppa på. Jag visste inget om produkterna, och kände inte för att lägga ut 1300:- (vilket man fick betala för 4 produkter) på något som kanske skulle vara värdelöst.
Nu kom den här kampanjen i repris och den här gången valde jag att hoppa på, och det ångrar jag verkligen inte. Alla produkterna är mina nya favoriter i köket. Man behöver inget extra fett för att steka, det går jättelätt att hälla av kokvatten när man har kokat något, och kniven är så vass att jag inte ens kände att jag skar mig rejält en dag (ja, vad fingret gjorde vid eggen det vet jag inte, men jag vet att det var förbaskat klantigt).
De kastruller jag har är den på 3 liter och den mindre på 1,5 liter. Kockkniven är den mindre i serien, den som är 15 cm. Jag kommer definitivt att köpa större kniv och större kastrull så snart som möjligt!


Pussen & Kramen /Ango

lördag 5 november 2011

Buzzar tapas

Fick möjligheten att buzza Santa Marias nya tapas-serie.
Bjöd på lite härom kvällen, och det blev succé.
Gjorde gurkbitar med Tapas spice mix och Tostaditos med kallrökt skinka och Mango mojo. Båda anrättningarna blev succé men jag utfärdar en liten varning för Mango mojon: gillar man inte hetta ska man vara väldigt försiktig med den för den är rejält het (men det känns inte förrän i eftersmaken).
Vi har även använt Quesedilla-bröden och fyllt med feta- och goudaost, kallrökt skinka och en liten gnutta honung. Dem blev mycket omtyckta av alla, även barn, som ratat det andra då de tyckte att det var lite för starkt!

Jag kommer köpa många fler produkter ur denna serie för att bjuda på, då det känns omväxlande till tacosen...

Skickat från min HTC

onsdag 2 november 2011

Mysbad

Buzzar ju OBH Nordicas Wellness-produkter, och måste passa på och visa en bild på hur det ser ut när SPA-lampan är tänd. Mysigt, men det skulle behövas ett par lampor till.

Skickat från min HTC

Populära inlägg